Lek och bus i vårt hus…

Hej på er alla, det var ett tag sedan jag var här. Det är ju så att när jag är hemma så har jag inte riktigt tid, ork eller lust att sätta igång datorn. Man kan ju inte sitta i lugn och ro, alltid ngt. som pockar på ens uppmärksamhet. Förresten så är det roligare att leka, pyssla med barnen, de blir så glada när man busar och garnar sig.
Tror barn älskar när man som vuxen helt plötsligt skiter i alla måsten och föreställningar om hur det ska vara. För vem säger att all mat måste serveras vid matbordet, varför inte under:) Vi hade picnic i vardags rummet med kokt korv. Jättemysigt. Jag tror att när vi släpper efter lite och gör lite ”tokiga” saker, så slappnar vi av mer. Vi fylls av glädje och skratt, och en otrolig gemenskap i familjen.
Så lägg er ner på golvet och busa med barnen, kittlas, kramas och slappna av lev just nu inte sen. Och lev ditt liv för dig inte för andra. För mår du bra så mår de bra. Låter enkelt va? Men jösses så svårt det är att leva och känna. Men om man inte försöker så går man där och upplever allt med en distans. Man känner inte med kropp och själ. Leva gör ont ibland, men sluta undra när de goda stunderna i livet ska komma. Skapa dem, för dig själv och tillsammans med andra.

Tänk på att kramas ofta (lång el. kort omfamning spelar ingen roll), kan kännas lite fjantigt ibörjan, men blir snart en otroligt harmonisk, lugnande och positiv handling i hemmet. När jag o gubben kramas så tar det inte lång stund förren vi blir attackerade av barnen, så underbart och leder väldigt ofta till familjebus.

Kram på er
Carolina
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s