Höst… nä nu blev det sommar igen

Äntligen har vi haft 2 härliga sommardagar, började tro att hösten var extremt tidig i år. Vilken tur att det inte var på det viset eller hur… Igår åkte jag och Malvina (minsta trollungen) över till Hyppeln för att hämta Olly (stora trollungen). Då tyckte nog vår gode herre att det var dags för lite sommar igen, så vi fick oss en tur till badet. Efter att barna var nöjda med badandet så var det dax för en härlig promenad runt ön. Tänkte oss lite picnic efter halva rundan, men ojdå lillsyrran glömde visst kaffekoppar och muggar… Hopplös:) Nej inte så värst, det blir bara lite tokigt ibland, vi fick ju väldigt roligt iallafall. Det fick bli vin istället och grillade korvar i syrrans trädgård. Härligt slappigt var det. Tack lillsyrran för mysig dag.

Jag och trollungarna åkte inte hem förren vid 21 tiden, och det satte sina spår. Trött morsa och pigga ungar. Runt midnatt slockna dom, puh gäsp… Ja ja är det sommar så är det, och våra ungar är ju inte kända för att vara sov fantaster precis.

Idag sov Olly länge, Malvina vakna vid 7 tiden och ville inte somna om. Men vid 10 tiden så orka hon inte mer, då var det bara att lägga henne i vagnen. Jösses vad fort hon somna och vad länge hon sov sen. Skönt för då fick jag och Olly påtat lite i trädgården. Framåt eftermiddagen bar det iväg till badet här på Hälsö, gubben kom efter jobbet och oj vad Trollungarna njöt. Så gjorde även föräldrarna.

Ja nu verkar ungarna ha somnat för ikväll, kan ju alltid hålla tummarna för en hel natts sömn:)

Så det var allt för dagen, nu ska jag gå ut och sätta mig i trädgården för att njuta ett glas rött.

Kram på er alla
Carolina

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s