Dagis… Jobb?

Fick idag ett samtal, den minsta trollungen har kommit in på dagis. Jag sökte till Hälsö dagis för henne och överflyttning dit för den stora, men icke då. Malvina kom inte ens in på samma som Olly utan till en ny avdelning som ska öppnas på Öckerö. Varför kan inte denna kommun som vi bor på fatta att det behövs en ny avdelning på Hälsö… troligtvis för att de inte vill att det ska finnas någonting på de mindre öarna, allt ska ligga på Öckerö och Hönö. Tråkigt värre då våra barn inte får kompisar på ön de bor på, och blir beroende av bilkörning hit och dit. Inget ont om Öckerö och Hönö som öar, tycker bara att kommunen jobbar inte som att vi är en ökommun utan mer som om vi var en kommun på fastlandet. Levande skärgård… säkert… synd att de mindre öarna blir så bortprioriterade hela tiden. 
Nu när den lilla ska börja dagis så måste ju mamman börja jobba… men med vad? Jag har ingen aning faktiskt, har ju haft eget i 15år så känner mig väldigt off i världen… Vet inte vad jag vill heller för den delen, men något måste det ju bli. Kan ju vara bra att dra in pengar till hushållet oxå. Jag sökte jobb som lyxhustru här hemma men tror inte det blir något där om inte gubben skrapar fram en stor summa på triss förstås:)  
Nu pockar en liten trolllunge på mammas uppmärksamhet, så nu är det lekdags för denna här kärringen som inte vet vad hon ska bli när hon blir stor (blir nog aldrig det förresten)
Idag tycker jag ni skall få familjen att skratta, varför inte passa på att kittla någon när ni ändå ska kramas. För ni glömmer väl inte av att ge bort kramar varje dag, alla behöver närhet. 
Så kittlande kramar på er
Carolina
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s