Bland gravar och ljus

I går gjorde jag en krans till morfars familjegrav, där vår lilla Albertina… hittar inte rätt ord (lite känslosamt blev det just nu…puh…).
Våran lilla Albertina får alltid en egen liten dekoration till Allahelgonahelgen, och i år så har Olly gjort ett mosshjärta till henne. Så nu blir det att göra fint där och sätta upp lyktorna. Ett måste under helgen som kommer är att åka till kyrkogården på kvällen och se alla ljus. Det är väldigt vackert och man fylls av en ganska mäktig känsla. En själslig känsla kan man kanske kalla det. Så ta och åk till en kyrkogård, promenera runt och bara va. Missa inte att ställa er en bit ifrån, då man får se helheten och den är helt otrolig. Man kan kanske säga att kyrkogårdarna förvarar vår historia, lång eller kort, glad eller sorglig.
Nu behöver man ju inte besöka kyrkogårdarna endast denna helg. Oftast är det en vacker omgivning för en liten promenad. Har man en grav som man besöker så varför inte ta med lite fika att njuta av. Vi brukar ha picnic hos Albertina, på hennes årsdag har vi ett lite annorlunda kalas där. För den stora trollungen tycker att är det födelsedag så är det, även om storasyster bor i solhimlen. Så vi har vaxduk och massa goda bullar med och har det hur härligt som helst. Skratt och gråt går hand i hand, sägs det ju. Så lyssna till barnen eller barnet inom dig, det är oftast det som behövs för att livet ska bli lättare att leva.
Jag tror att vi behöver lära oss att vara bekväma med oss själva, för att kunna njuta av vår vardag. Vi är lite för rädda för vad andra ska tycka om oss. Så kan man väl inte göra eller så kan man väl inte se ut! (gå runt i röda skor, haremsbyxor, och inte tvättat håret på 2dagar 🙂).Vad ska andra tycka och säga… Hallå… dom får väl tycka och säga vad dom vill. För det viktigaste är att vara sann mot sig själv, och stå upp för sitt eget jag, sin egna själ.
Så gå ut denna helg och bara var ett med ditt jag/din själ. 
Ta ett djupt andetag och säg/tänk: Vilken härlig människa jag är
Kram Carolina
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s