Handla julklappar… men var?

Nu sitter man här och funderar på vad som ska inhandlas i julklapps väg… varför ska det alltid vara så svårt. Någon som har tips på bra ställen inför dessa inköp, nätbutiker eller vanliga butiker? Det gäller ju så klart klappar åt både stora och små barn, för barn är ju vi alla till någon eller hur.:) Visst är det härligt att få ge. Se där fick jag in gårdagens ord… Härligt härligt… för ni glömde väl inte mantrat för igår. Tycker på något sätt att mungiporna åker lite uppåt när man säger Härligt härligt.:) 

Jo jag tänkte att försöka hitta lite klappar via nätet, men som vanligt när jag är här och söker för att finna så finner jag ingenting. Det är en djungel… hjälp… alla säger att det är bara att söka på nätet, vad det än gäller men jag hittar nästan alldrig det där… Men det är klart denna hjärnan krånglar väl till allt och gör det svårare än det är.
Men nu får jag skriva mer senare, imorgon eller… 
Kram 
Carolina
Dagens läxa: Leende. Le för dig själv, le åt andra. Svårt att le på beställning? Säg då: Le lite. Dagens läxa skall utföras minst 10ggr. Lycka till.:)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s