Trädgårds glädje

Oj vilka sköna dagar vi har haft denna veckan. Tyvärr låg vi sjuka här hemma och var i ”karantän”, men igår så släpptes vi ut. Det var ju helt underbart, var ute hela dagen och bara njöt. Det blev lite undanplockning av sådant som flugit omkring under vintern, funderingar på nya rabatter och fika såklart.

Efter att strosat runt i trädgården, rafsat lite här och lite där så kände jag en härlig känsla Lyckorus tror jag det kallas. Tycker att det är roligt att få vara kreativ i trädgården, men inte bara med växter utan också med möbler, barnens konst m.m.
Kommer säkert bli mycket trädgård i bloggen framöver, men det får ni stå ut med.
Nu ser jag ännu mera fram emot mässan Nordiska Trädgårdar och om en vecka är det dags. Men först blir det en tur till Grimeton över helgen och insupa lite skogsluft.

20140313-184703.jpgNy kratta kan behövas, mycket murgröna som ska bort. Nya rabatter ska skapas.

20140313-184739.jpg

I zinkbaljan under löv och gräs så kommer en jordgubbsplanta och…20140313-184754.jpg…en citronmeliss som kämpat sig igenom vintern.

Men nu ska jag leta efter vilka rosor som ska inhandlas i år, återkommer med vad jag hittar.

Kram Carolina

Annonser

2 reaktioner på ”Trädgårds glädje

  1. Lite lätt avundsjuk på er i södra delen som har ”vilda” murgrönor. Här försöker man år efter år att få sina murgrönor att se snygga ut i trädgården och måste skynda sig att ta in dem innan hösten blir för sträng! 🙂

    • Det kan jag förstå Sandra, använder den mycket till bordsdekorationer, kransar m.m. Men då den har fått växa fritt i många år så har den tagit över lite väl mycket. Så nu får den tuktas lite:)
      Kram Carolina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s