Det börjar med det gröna

Grönt är skönt sägs det och måste hålla med, det är ju härligt när det blir vår och allt börjar grönska. Grönt måste vara vårens största färgtrend varje vår, vi blir ju alla lite galna. Vi plockar in kvistar som får spricka ut, pelargoner planteras om, frösådd av blommor sker och det första som kommer är grönt. Sen bara är vi där i en helt underbart Grön värld.
Ja, grönt är skönt även i inredningen så är det vilsamt och vackert. Jag är väldigt förtjust i glas, kan vara som ljusstakar, vaser, burkar, karaffer m.m. Grönt glas är väldigt vackert och värmer upp ett hem som kanske inte har så mycket färg i övrigt, gör hemmet lite mer hemtrevligt skulle jag vilja påstå.

20140512-145735.jpg
Är glad att taklökarna trivs i trädgården, de mjukar upp bland berg och sten.
20140512-145925.jpg
Här har vi lite olika gröna glas prylar, däribland en glaskula som varit ute på havet och guppat men som nu får vara till lyst istället:)
20140512-145955.jpg

Nu har här jobbats färdigt för nu, dax att hämta lilltrollet på förskolan för att sen åka och handla. Stora trollungen har önskat sig kogekörv, hvidsås och petäter. Ganska mysigt när de slinker igenom lite ömål då och då:).

Kram
Carolina

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s